Hana Huljić i Petar Grašo retko govore o privatnom životu za javnost, ali je sada pojedine detalje otkrio Hanin otac, popularni muzičar Tonči Huljić.

Hana i Petar venčali su se u februaru prošle godine, a u julu su dobili ćerkicu Albu, koja je čitavoj familiji postala centar sveta. Budući da žive jedni pored drugih, baka Vjekoslava i deda Tonči često pomažu Hani i Petru oko bebe.

"Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman to apartmana.Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od 4 sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je", ispričao je muzičar u emisiji "Premijera".

Petar Grašo Hana Huljić Tonči Huljić
Instagram / Petargrasoofficial, Instagram / dome.nica 

Sa suprugom je u srećnom braku već četiri decenije, a pored toga i poslovno sarađuju. Kako kaže, ne svađaju se, ali zato rado planiraju zajednička putovanja.

"Posle 40 godina nemaš o čemu da pričaš, a ne da se svađaš... Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu... Šta ću ići u Rim, po prodavnicama? Ne osećam se dobro kao nepoznati turista", našalio se Tonči.

Kako se ovih dana šuškalo, Hana i Petar planiraju da u februaru, na godišnjicu braka, krste malenu Albu, ali se oni za sada tim povodom nisu oglašavali.

Petar Grašo jednom prilikom izjavio je da mu je rođenje ćerke promenilo život, ali i da mu je žao što zbog poslovnizh obaveza ne stiže da sa njom provodi više vremena.

Hana Huljić prvi put o ćerki Albi
ATA/ Antonio Ahel/Youtube/Printscreen/Hayat Production 

"Dete je u centru pažnje, a ja sam za sada proveo premalo vremena sa ćerkom da bih mogao detaljno da pričam o očinstvu. Ali, sve ću to nadoknaditi. Zahvalan sam na svakom milimetru mog celokupnog života i svim ljudima u proteklih 46 godina koje su me dovele do ovog trenutka u kojem sam sada. Svako dobro iskustvo čuvam u svom unutrašnjem spomenaru lepih trenutaka, a bolni momenti su strogi, ali najbolji učitelji", iskren je bio Grašo prošle godine u intervjuu za "Express".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna