Hana Huljić i Petar Grašo pre tri dana postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Alba, a ćerka muzičara Tončija Huljića porodila se u Splitu.

"Sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovo je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muškarci budemo malo izgubljeni", rekao je Tonči za "Večernji list".

Porodice Huljić i Grašo Albino rođenje proslavili su u najužem krugu ljudi, ali se uskoro sprema i velika žurka.

"Samo smo porodično proslavili, ali planiramo za sve svoje prijatelje i drage ljude da napravimo veliku žurku kojom ćemo proslaviti i venčanje i rođenje bebe. Mi nismo porodica od nekih velikih slavlja, ali ovo je nešto što nam srce stvarno želi", poručio je ponosni deda.

Petar Grašo Hana Huljić Tonči Huljić
Instagram / Petargrasoofficial, Instagram / dome.nica 

Termin za porođaj je, inače, bio 23. jula, ali je devojčica odlučila da roditelje obraduje nekoliko dana ranije.

Hana Huljić se porodila carskim rezom, a Tonči je odmah iz Stanića stigao u Split. Ponosni tata Petar Grašo bio je na zagrebačkom aerodromu u vreme kada je Hana primljena u bolnicu, budući da se malo pre toga vratio sa nastupa u Severnoj Makedoniji, a iz Zagreba je odmah kolima požurio ka Splitu, kako bi proslavio rođenje ćerke.

Hana Huljić i Petar Grašo u javnosti gotovo nikad ne govore o svojoj privatnosti, ali je pevač nedavno rekao da će rođenje ćerke svakako biti najvažniji događaj u njegovom životu.

"Ne bih puno o detetu, osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život", rekao je Grašo tada za hrvatske medije.

Fotografije sa venčanja Hane i Petra možete pogledati u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna