Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić u februaru ove godine izgovorili su sudbonosno "da", a njihova sreća dodatno je uvećana pre nešto više od dve nedelje, kada je na svet stigla njihova naslednica Alba.

Iako gotovo nikad ne govori o privatnom životu za medije, Petar Grašo sada je napravio presedan i prvi put nakon rođenja ćerke otkrio kako protiču prvi dani sa bebom.

Budući da je njegov raspored koncerata veoma gust, pa je često na putovanjima, malena Alba više vremena provodi sa mamom Hanom.

"Prvi bebini dani protiču, najčešće, u naručju majke. S obzirom na to da sam često na putu, ono slobodnog vremena što imam iskoristim da budem što bliže porodici i da budem od pomoći koliko mogu", rekao je Grašo za "Dnevni avaz".

graso 1.jpeg
Jadran Babić 

On se osvrnuo i na to koliko ga je očinstvo promenilo.

"Verujem da se ta spoznaja događa s vremenom i sa sobom donosi jednu drugu dimenziju ljubavi, pripadanja i odgovornosti na koju sam spreman i kojoj se radujem", iskren je bio pevač.

Od samog početka njegove veze sa Hanom, interesovanje javnosti za njihovu ljubav ne jenjava, kako u Hrvatskoj, tako i u celom regionu.

"Hana i ja smo izuzetno tihi kada je reč o medijskom eksponiranju privatnog života u javnosti. Verujem da je to, kao i činjenica da smo poznate osobe, rezultiralo velikim medijskim interesovanjem koje ne jenjava. Trudimo se da sačuvamo privatnost koliko god je to moguće i da se baziramo na stvari koje su nam bitne. Hana je magistar klasične kompozicije, a ja sam muzičar i pevač, i to su stvari na koje smo fokusirani", rekao je Petar za pomenuti medij.

Tonči Huljić, koji je pevaču već dve i po decenije prijatelj i saradnik, ove godine je u njegovom životu dobio još jednu ulogu - ulogu tasta. Grašo je sada govorio o tome da li se i koliko njihov odnos promenio otkako je pevač oženio Tončijevu ćerku Hanu.

Petar Grašo Hana Huljić Tonči Huljić
Instagram / Petargrasoofficial, Instagram / dome.nica 

"Tončija Huljića, pre svega, gledam kao prijatelja već 25 godina. Činjenica da smo sada i formalno u familijarnim odnosima nije previše promenila naše bliske veze, jer smo odavno povezani i bliski familijarno. Što se posla tiče, funkcionišemo besprekorno. On i ja uživamo da stvaramo muziku i izvanredno se nadopunjujemo u studiju. Lišeni smo svakog ego tripa i jedini cilj nam je pesma", zaključio je Petar Grašo.

Još fotografija sa venčanja Petra Graša i Hane Huljić pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna