Heorhina Rodrigezverenica Kristijana Ronalda živi život iz snova. Uživa u velikoj raskoši i bogatstvu, a njena svakodnevica su glamurozni događaji, večere po luksuznim restoranima i egzotičnim putovanja.

Iako joj mnogi zavide zbog onoga što je postigla sa svojih uskoro 29 godina, zameraju joj što se nije više posvetila obrazovanju, odnosno učenju engleskog jezika. Naime, Heorhina je bila gošća na dodeli nagrada "Joy Awards" u Saudijskoj Arabiji, a nakon kratkog govor postala je predmet ismevanja. Voditeljka je kratko intervjuisala Ronaldovu verenicu koju je čini se "pojela trema".

"Zdravo! Jako sam srećna što sam ovde. Moja porodica i ja smo jako srećni. Ljudi su… Hvala na ljubavi. Sada moram da idem", kazala je Heorgina, očajnički želeći da izbegne nastavak intervjua, ali voditeljka je insistirala da odgovori na još nekoliko pitanja o garderobi. Njene rečenice, gotovo,  nije moguće prevesti, a društvene mreže su se usijala od komentara.

"Ja kad u razredu prvi put pričam engleski","Organizator je morao da angažuje prevodioca, "Spanglish", "Ljudi, ne propuštajte časove engleskog", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Ima i onih koji su stali na Heorhininu stranu i njen engleski smatraju simaptičnim.

"Preslatka je, vidi se da je nervozna", "Barem se potrudila", poručili su u komentarima.

Podsetimo, Ronaldo se nedavno s porodicom doselio u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna