Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović pre mesec dana obeležili su 31. godišnjicu braka, a budući da su tada zbog obaveza bili razdvojeni, slavlje će uslediti sa zakašnjenjem.

"Bobu i mene u poslednje vreme često drugi podsećaju na to, što se uglavnom događa kada mnogo radimo. Tokom pandemije korone imali smo prilike da celu godinu većim delom provedemo zajedno, ali čim se stanje normalizovalo, vratili smo se obavezama i užurbanom tempu, kao što i ceo svet živi prebrzo. Boba je na dan godišnjice bio u Americi, ja na putu po regionu, pa smo se tek sutradan ujutru setili i jedno drugome čestitali. Zapravo, naša deca su nas podsetila i hvala im na tome. Naučili smo ih da postoje neki jubilarni, važni momenti kad treba da budemo na okupu i proslavimo ono što traje, jer sve što traje toliko dugo sigurno ima kvalitet", rekla je pevačica za magazin "Gloria", a onda otkrila da ona i Boba uskoro odlaze na daleko putovanje, posvećeno upravo godišnjici njihove skladne zajednice.

"Biće to uzbudljiv odmor na kome ćemo uživati, planiramo da u januaru obiđemo Čile, Brazil i Argentinu. Neke od destinacija jesu fensi, druge nisu, ali Boba i ja volimo da putujemo, da vidimo nešto novo i drugačije. Spadam u osobe, valjda sam to naučila u detinjstvu, koje kad mnogo rade i završe sve poslove, kažu sebi da konačno idu na zasluženi odmor. Tada se radujem što sam ispunila sve što sam planirala, pa odmor dođe kao nagrada. Takav dogovor smo sestra, brat i ja imali i sa roditeljima, trudili smo se da u školi dobijemo što bolje ocene jer smo znali da nas očekuje letovanje", prisetila se pevačica i svog detinjstva.

Brena i Boba važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a pevačica otkriva da je i u njihovom odnosu bilo izazova i prepreka, ali da su ih uz ljubav, razumevanje i podršku uspešno prevazišli, te da zahvaljujući tome opstaju već duže od tri decenije.

"Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti. Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, niko nije napisao", zaključila je ona za pomenuti magazin.

Još fotografija Lepe Brene i Bobe Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna