Nova serija "Pad" je inspirisana autobiografskim bestselerom "Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Telekom Srbija je, za sve korisnike svojih usluga, mts i Supernova televizije, spremio specijalno iznenađenje u vidu gledanja svih 8 epizoda serije „Pad“. Sve epizode nove serije dostupne su u video klubu, u okviru novog paketa „Gledaj pre svih“, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno. Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne.

serija-pad-01.png
Promo 

Radnja serije smeštena je u devedesete godine i doba koje su obeležili raspad Jugoslavije, rat, sankcije, siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u društvu. Ova, po svemu, drugačija serija, za svoju polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao 1993. godine, u Podgorici, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

serija-pad.jpg
Promo 

Producentske kuće Firefly i Telekom Srbija i ekipa pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, predvođena glavnim glumcem, Milanom Marićem, na uverljiv način su predstavile tragičan događaj iz prošlosti.

serija-pad-013.jpg
Promo 

Pored Milana Marića, gledaoci će tokom izuzetno uzbudljive serije uživati u glumačkim bravurama Borisa Isakovića, Mime Karadžić, Milice Janevski, Anđele Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravke Drakić, Dragana Marinkovića Mace, Krešimira Mikića, Izudina Bajrovića, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu, pored reditelja i scenariste, Bojana Vuletića, čine scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.