Iako su i bivša teniserka Ana Ivanović i nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger izuzetno poznata imena u svetu sporta, iza kojih su uspešne karijere, za njihove sinove Luku i Leona oni su samo mama i tata.

"Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi, u smislu naših karijera. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao 'Mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom', ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski, što je jako važno", rekla je Ana na TV "Nova".

Luka će u martu napuniti pet godina, dok će mlađi Leon u avgustu proslaviti četvrti rođendan, a Ana i Bastijan trude se da im pažnju okupiraju drugim stvarima, a ne telefonima i televizorom,  pa ni njih dvoje ne koriste mobilne telefone pred decom.

"Ni televizor, nemamo ajped u kući. Nekad budem 10 minuta u toku dana, nekad pola sata na telefonu, ali se trudim da to što više limitiram. Stariji sin voli da crta i da čita, imamo mnogo knjiga u kući. Ja sam odrasla na potpuno drugačiji način i u porodici punoj ljubavi. Svaki put za vreme ručka i večere sedeli smo sa roditeljima, bakom i dekom i razgovarali smo, i ja želim da prenesem to na svoje dečake. Čak i nekada kada putujemo negde, a oni žele da im donesemo neku igračkicu, mi ne stignemo i ja kažem da smo im doneli zagrljaj. I želim da to njima bude normalmo", objasnila je sportistkinja.

Ana Ivanović smatra da su društvene mreže korisne za posao, ali da njihovo korišćenje treba ograničiti.

"Socijalne mreže su druga tema i veoma osetljiva. Dobre su za biznis, ali dosta utiču na mentalno stanje mladih ljudi. Ne koristim mnogo društvene mreže, ponekad koristim Instagram, ali mislim da tamo ima puno poruka koje nisu dobre za mentalno zdravlje, i to ne samo tinejdžera. Čak i ja kad provedem deset minuta na Instagramu počnem da se osećam loše. Sreća i zadovoljstvo dolaze iznutra", zaključila je ona.

Fotografije Ane i Bastijana pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna