Lepa Brena potekla je iz velike i složne porodice. Roditelji su joj bili velika životna podrška i učili su je pravi vrednostima.

"Negovala se ta hijerarhija da se poštuje otac... Mama je uvek bila oštrija, često smo razgovarali, stalno mi je govorila da budem pametna i ne pravim gluposti. Učila me kako da kuvam, pravim zimnicu, pletem, šijem, čak sam znala da okrečim zidove i da vezem Vilerove goblene. Dan nam je počinjao mirisom kafe i doručka. Više sam bila sa dečacima. Igrali smo žmurke, limun i narandžu, preplivavali Savu... U srednjoj školi sam izlazila do ponoći. Nikada mi neće biti jasno zašto se sada izlazi do šest ujutro", ispričala je jednom prilikom medijima Brena koja se rado seća svog odrastanja.

"To vreme se nikada neće vratiti jer su tempo, sistem i način funkcionisanja potpuno drugačiji. Brzina nije dobra za duhovni mir jer čovek mora da ima balans i kontakt s prirodom. Nije dobro imati internet po ceo dan. Čini mi se da smo pre bili srećniji iako nismo imali gotovo ništa. Danas je svima sve dostupno, a ne primećuje se sreća u očima ljudi. Jednostavno bio je drugačiji način života, u kome niste fantazirali ni u čemu, ali nikada nismo bili gladni. Krečili smo stan jednom u dve godine, tada nije bilo ni usisivača. Pravili smo zimnicu, ajvar i turšiju, meso smo spremali za zimu. Majke su nas spremale za fajterski život i učile da život nije fer. Moja majka je bila veličanstvena žena, ona je moj najveći heroj. Žena koja me je naučila životu", ispričala je za "Story“ Brena koja 20. oktobra proslavlja 61. rođendan.

Lepa Brena i Boba Živojinović
ATA / Antonio Ahel 

"Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastojaće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još uvek realno i racionalnno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila. Srećna sam i kad Boba i ja imamo naše planove. Funkcionišem po sistemu da pevam, ali i da pojas zadenem (smeh). Inače nisam ljubitelj svojih rođendana, više volim tuđe i dečije rođendane. Zato volim da moja slavlja budu što mirnija, bez pompe i ludnice", priznala je pevačica.

Pogledajte još fotorgafija Brene i Bobe u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna