Koliko je svadba Lepe Brene i Bobe Živojinovića bila važan događaj, svedoči i činjenica da je 7.12.1991. godine prekinut Dnevnik u pola osam. Kako i ne bi, kada je jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu Bobi Živojinoviću. Svadba je bila grandiozna, služilo se 650 jela, torta je imala pet spratova, a mlada je nosila venčanicu kuće “Dior”.

Brena i Boba pre odlaska kod matičara zabavljali su se četiri godine, a upoznao ih je Raka Đokić, koji im je kasnije bio kum.

"Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma ‘Hajde da se volimo' u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za ‘Ilustrovanu politiku' i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas", objasnila je Lepa Brena u jednom od intervjua, dok je Boba priznao da je njihov susret bio sudbinski.

"Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: ‘Gde si ti svih ovih godina?' To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video", ispričao je Boba jednom prilikom.

Svadba Brene i Bobe
ATA / Antonio Ahel 

Njihovu bajku, koja traje više od tri decenije, upotpunilo je rođenje sinova Viktora i Stefana.  Brena često ističe da je tajne njihovog trajanja u međusobnom poštovanju.

''Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformiše toliko puta i jako teško vratiti se u top formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac'', rekla je Brena.

''Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda se shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe'', zaključila je pevačica.

Brena i Boba često ističu da su jedno drugom najveće podrška, a njihove porodične fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna