Dragana Mirković je već navikla na medijsku pažnju, a njen sin Marko i ćerka Manuela su se stidljivo pojavili na Instagramu i iznenadili se odzivom. Manuela se, kako kaže popularna Gaga, odmah povukla.

"Samo je rekla da to nije za nju, da nije očekivala da će mediji biti toliko zainteresovani", objasnila je pevačica. Sada se pronela vest kako njena ćerka ulazi u muzičke vode, a Draganu su svi novinari saleteli sa jednim pitanjem - da li Manuela postaje pevačica?

"Podržala bih naravno ćerku ako bi krenula mojim stopama. Ona devojka, stvarno, jako lepo peva. To je činjenica. Da nije tako, ja bih joj - kao profesionalac - rekla - ne, nemoj slučajno. Međutim, ona stvarno lepo peva, ali nije taj tip, ne želi da se tako pojavljuje pred ljudima.

manuela i marko bjelic.jpg
Instagram / marko.vnm 

Nije uplovila u muzičke vode, ne želi da bude deo medijskog sveta. Samo je želela da pomogne drugu i pevala mu je prateće vokale za kaver na Jutjubu. Nije se ni slikala.

Bila je ubeđena da niko neće shvatiti da je to ona, dete se prosto zabavlja. Voli muziku, kao i Marko, bez obzira što su na fakultetima koji nemaju veze s muzikom, ali na mamu, oboje vole muziku.

Da je počela da peva, ja bih prva na Instagramu obavestila javnost o tome", ispričala je Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna