Deca Dragane Mirković su dugo čuvala svoju privatnost, a pevačica ih je u tome zdušno podržavala. Sin Marko i ćerka Manuela su izabrali profesije daleko od estrade pa su smatrali da nema potrebe da se eksponiraju u javnosti.

Zato je mnoge iznenadilo kad su oboje otvorili Instagram profile i dozvolili publici da zaviri u njihov život. Posebnu pažnju je privukla Manuela, atraktivnim fotografijama sa putovanja, ali ni devojke nisu ostale imune na slike zgodnog sina Marka.

Dragana kaže da su se deca konsultovala o svom postupku s njom. "Pitala sam ih zašto žele da otvore profile na Instagramu i oni su mi objasnili da je to za njih neka vrsta slobode", ispričala je pevačica za medije.

"Saglasila sam se da to urade, ali sam im napomenula da onda mogu da se oproste sa privatnošću."

manuela i marko bijelic
Instagram / marko.vnm 

Marko i Manuela kao da nisu verovali majci da će privući veliku pažnju. "Čudili su se - rekli su - zašto bismo mi bili nekome interesantni, pa mi nismo poznati", prepričala je Dragana s osmeh taj razgovor. "Ali ja sam znala šta će se desiti. Uvek sam govorila da od dece mogu lako da napravim poznate ličnosti, ali to nisu želeli ni oni a ni ja."

Pokazalo se da ipak "mama zna najbolje", jer su i sin i ćerka ubrzo postali pravi magneti medijske pažnje.

Oboje su atraktivni pa nije ni čudo što su već nova tema za publiku i medije. Marko je odlučio da svoj Instagram profil otključa, a Manuela da zaključa... očigledno oboje tek eksperimentišu sa ovom društvenom mrežom! 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna