Nataša Pavlović teške momente preživljava u svoja četiri zida i tugu ne deli ni sa kim. U emisiji "Praktična žena“ uvek je nasmejana, pa niko nije ni slutio kakve teške momente je preživljavala 2021. godine. U oktobru je preminuo njen bivši suprug Marko Živić, a pre toga je umro i njen otac.

"Kada sam odlazila iz Zagreba imala sam samo šesnaest godina i tada nisam znala da ću otići zauvek, tako da mi je to jedan od najgorih perioda u životu. Sve do prošle godine. Ta godina mi je bila najteža. Izgubila sam tatu, a o tome do sada nikada javno nisam pričala. Bilo mi je preteško da pričam o tome. Sada znam da je momenat kada izgubite roditelje poslednji ispit zrelosti i poslednja faza sazrevanja koju moraš da prihvatiš. Ta godina mi je bila mučna iako sam izgledala normalno i kao da je sve u redu. A bilo je sve samo ne u redu. Dva meseca posle toga otišao je moj bivši muž Marko Živić, a šest meseci nakon njega njegov kum Bojan Lazarov. Imala sam osećaj kao da odlaze ljudi sa kojima sam sazrevala baš u vreme kada sam došla iz Zagreba", otvorila je dušu Nataša koja ne krija da joj je bilo jako teško da svakog vikenda zabavlja gledaoce sa širokim osmehom u ovom teškom životnom periodu.

"Bila sam srećom dovoljno zrela, sve je to sastavni deo života, ali sam tada shvatila da je to loša strana javnog posla. Ne možete da otpatite tugu u svoja četiri zida, uplakani i neugledni. Tada je bilo dosta komentara o tome kako sam i zbog čega smršala i zašto želim da izgledam kao pre dvadeset godina. Nisam se tim povodom oglašavala, nisam imala potrebu nikome da se pravdam, niti da objašnjavam. Kao javna ličnost nemate pravo na loš period, već morate biti spremni da odgovorite izazovu, a to predstavlja i psihički i fizički stres", ispričala je za "Story" voditeljka.

natasa pavlovic marko zivic
ATA / Antonio Ahel, Youtube / Praktična zena 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna