Fudbalski as Siniša Mihajlović 2019. godine objavio je da ima leukemiju. Ubrzo je započeo lečenje, presađena mu je koštana srž i činilo se da je sportista iza sebe ostavio najveću životnu borbu. Međutim, krajem Mihajlović je objavio da će morati ponovo u bolnicu, jer su otkriveni znaci rizika da mu se vraća akutna leukemija.

"Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete", rekao je fudbalski as i zamolio za privatnost u narednom periodu. Njegova supruga Arijana najveća mu je podrška, a upravo ona je i obavestila javnost da Siniša oporavlja.

"Mi se nikada ne predajemo pesimizmu", kaže Arijana. "To je ono što nam đavo gura svakoga dana."

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića
Profimedia 

Ipak, jučerašnja objava italijanskog novinara Klementa Mimuna zabrniula je javnost. On je na svom Tviteru napisao je “Izdrži Siniša”, što je pokrenulo nova nagađanja o zdravlju fudbalskog asa. Kako on dalje nije oglašavao, mnogi su mu tražili da objasni svoje reči.

"Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebalo bi da imate minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje sve ostavljaju u neizvesnosti“, glasio je jedan od komentara, a pomenut tvit još uvek nije razjašnjen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna