Život Nikoline Pišek promenio se iz korena kada je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo 8. maja. To je bio veliki šok za sve jer se istoričar umetnosti nije žalio na zdravstvene tegobe, a najviše za voditeljku koja je ostala sama sa njihovom ćerkom Unom Sofijom.

"Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to, sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te reči i to je zaista teško", ispričala je Pišek koja ima i stariju ćerku Hanu.

"Jednom sam uspela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtevnije", kazala je za "Story.hr" voditeljka kojoj se najveći strah obistinio.

"Majčinstvo je po sebi vrlo izazovno, a samohrano majčinstvo je tek jedna nova dimenzija. Ja sam sad već, možda je nerealno reći, drugi put u životu ostala sama s detetom i na neki način se nalazim u životnoj fazi u kojoj su se obistinili svi moji strahovi i sada kad sam se suočila s njima, to je lekovito, katarzično iskustvo", nedavno je priznala voditeljka za "Dnevni avaz", koja je, kako kaže, prihvatila surovu realnost u kojoj se našla.

"Trenutno sam okupirana preslagivanjem u svom životu. Situacija je slična kao da vas je pogodio zemljotres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaša realnost se promeni i ništa nije isto kao što je bilo pre. Onda sledi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mesto, tako da još neko će vreme proći dok se meni teren ne stabilizuje i dok sve ne dođe na svoje mesto. Mogu potpuno realno da shvatim u kojoj novoj realnosti sad zapravo živim, i mislim da tu nisam jedina", rekla je ona za pomenuti medij.

Pogledajte još fotografija Nikoline Pišek u galeriji ispod.

Instagram / nikolina_pisek Slabost ka modi i luksuznim tašnama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna