Karijera Goce Božinovske traje već decenijama, a ljubav prema muzici je nikada nije prošla. Pevačica je oduvek znala čime želi da se bavi, ali njen otac je imao druge planove.

"Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala", rekla je u jednoj emisiji pevačica koja je roditeljima pomagala finansijski.

"Deca danas prvo kupuju 'šanel' i 'dior', a ja sam od prvog novca pomagala roditeljima. Čim sam počela da pevam, kupovala sam sve za kuću; ćebad, šoljice za kafu, plastične stolice... Davala sam i novac za krečenje kuće", priča folk pevačica za "Informer" koja je odrasla u oskudici.

"Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo. Ovde smo sastavljali kraj s krajem. Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem", ispričala je pevačica za "Kurir" nedavno i prisetila se da su zime jedva preživljavali.

"Prepodne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve", otkrila je Božinovska.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!