Nakon što je u maju ove godine ostala bez supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek suočila se sa novim problemima - sukobima sa svojim svekrom, Vidojevim ocem Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. Spas od teških trenutaka potražila je u poslu, pa je odlučila da se nakon dugog niza godina vrati na male ekrane i publika će uskoro imati priliku da je gleda na jednoj domaćoj televiziji.

Ipak, kako je sada objasnila, preseljenje u Beograd nije opcija o kojoj razmišlja, jer njena i Vidojeva ćerka Una Sofija u Zagrebu pohađa osnovnu školu.

nikolina pisek
Youtube / Red TV 

"Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma", rekla je sada voditeljka za "Story".

Kako je dalje navela, upravo zbog ćerke je skupila i poslednji atom snage da krene dalje, nakon velike tragedije koja ih je zadesila kada je Vidoje iznenada preminuo, što je za njih bio veliki šok.

"Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede", navela je Nikolina za pomenuti magazin.

nikolina pisek rodjendan vidoje ristovic 2.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Miša Grof, njegov otac, nakon toga je optužio Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina, te je između njih dvoje počeo da bukti medijski rat.

Fotografije Nikoline Pišek nastale nakon smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna