Retke su javne ličnosti koje su uspele da odole trendu estetske hirurgije. Botoks i zatezanje lica su svakodnevica, a mnogi daju velike sume novca kako bi pokušali da zaustave vreme. Jedan od razloga je i taj što su izloženi sudu javnosti, pa se njihova svaka bora i seda komentarišu. Glumica Olga Odanović u avgustu je proslavila 64. rođendan i uživa u svojim godinama. Nije podlegla trendovima i teroru "večne mladosti" već insistira na tome da nastavi da stari prirodno.

"Nisam za to! Čovek treba da se ponosi svakom borom i sedom. Nema ništa lepše nego biti prirodan. Besmisleno je raditi te zahvate, jer zapravo ništa bitno nećete da promenite", rekla je glumica i istakla da estetske intervencije ne donose ispunjenje.

"Nijednom hirurškom intervencijom ne možete od žene od 60 godina da napravite devojčicu. Nemam ništa protiv tih operacija ako nekome pričinjavaju zadovoljstvo, ali nisam sigurna da to donosi istinsku sreću", rekla je za "Informer" glumica koja je nedavno govorila i da se sreća nalazi u malim stvarima, a ne u materijalnom bogatsvu.

"Okrenuti smo materijalnom. Pare su nas ubile. Pare su nam odnele mnogo toga. Svesni nismo koliko. Svi znamo da moramo da radimo za neke novce, da bi sebi obezbedili nešto u životu, ali čoveku stvarno nije potrebno mnogo", dodala je u emisiji "Zdravo Misli" glumica koja je godinama je u skladnom braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletom.

Ljubavna priča Olgde Odanović i Dragana Petrovića Peleta
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna