Seka Aleksić je više puta pokazala kako jedna od onih pevačica koje se ne libe kućnih poslova. Ona uvek naglašava da voli da bude kod kuće, da sprema i da kuva. Kako je to zaista njena svakodnevica pokazala je i najnovijim snimkom.

Video klipovi se nisu našli na društvenim mrežama zahvaljujući njenoj "režiji", već je snimke napravio njen dobar prjatelj i umetnički direktor Stanislav Zekić. Usput je bilo i dosta šale, ali ribanje patosa je bilo istinsko.

"Ne znam da li imam da platim po satu, ti si mi preskupa. Ima li neka tvoja koleginica da je jeftinije sat?", našalio se se Sekin saradnik, a ona mu je tokom ribanja poda besno odgovorila: "Majmune".

Seka Aleksić pokazala kakva je domaćica Instagram

Dodala je u sledećem klipu i kratku psovku, uz grdnju kako se ni u svojoj kući ovako ne saginje i ne čuči. Ipak, izgleda da je sve prošlo kroz šalu, jer su snimci stigli do društvenih mreža. Komentari samo pljušte, ali Seka uvek kaže kako se nijednog posla ne stidi.

Kako živi u kući van grada, ima i malu baštu i moderan kokošinjac pa uživa u zdravom povrću i svežim, organskim jajima svakog dana sa decom. "To mi je bila želja za rođendan", ispričala je Seka. Pogledajte kako izgleda!

Privatna arhiva Seka Aleksić pokazala kokošinjac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna