Seka Aleksić je sa suprugom Veljkom Piljkićem bila jedna od prvih javnih ličnost koje su gužvu prestonice zamenili mirnijim krajevima. U Staroj Pazovi, koja se nalazi na gotovo 50 kilometara udaljenosti od Beograda, izgradili su vilu u kojoj odgajaju sinove Jakova i Jovana. Odluku da prestonicu zamene mirom, doneo je Veljko.

"On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno", istakla je pevačica nedavno, a sada otkrila da su je brojne javne ličnosti zbog toga ismevale.

"Ljudi sa estrade su me ismevali i govorili da živim na njivi. Mnogo toga ružnog su pisali po društvenim mrežama i komentarisali mi iza leđa. Nisam reagovala. Nisam ni osećala potrebu, radila sam ono što sam želela i čekala da ih vreme demantuje. Izabrala sam da živim na selu, ne volim gužvu i grad, već prirodu i zato me ničiji komentari nisu doticali. Sada, kada se dogodila pandemija korona virusa svi su plakali za istom tom njivom, brazdom oranice na kojoj bi samo stavili stolicu i pobegli iz okova gradskog betona, kaže za "Blic" Seka i dodaje:

"Kada se vrate umorni sa puta, gde su promenili ko zna koliko hotelskih soba i aviona, svako od njih bi popio jutarnju kafu sa mnom uz cvrkut ptica i noge u rosnoj travi. Ne postoji novac koji to može da kupi. Ja sada uživam u malim stvarima koje hrane moju dušu i koje prijaju mojoj porodici. Najbolja odluka koju sam donela u životu je da moj dom bude izolovan od gradske vreve i okružen prirodom i čistim vazduhom", iskrena je pevačica.

Seka i Veljko mnogo pažnje su posvetili da urede dom po svojoj meri.  Raskošno dvorište je ispunjeno igračkama i ljuljaškama za sinove Jakova i Jovana, a na bazenu uživaju da provode vreme tokom leta. Pored njega i zelenih površina, Seka je oko kuće  napravila pravi vrt, a u spa delu se opušta kad god ima vremena.

Pogledajte još fotografija Seke i Veljka u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna