Svi se slažu da je novi izgled Bojane Stamenov pravi šok, i pored toga što njena dijeta nije tajna. Talentovana pevačica je dugo mučila muku sa viškom kilograma i više put bila na različitim režimima ishrane.

Sada je konačno zadovoljna efektima, jer je uspela da smrša čak 80 kilograma. Mršavljenje nije uvek išlo istim tempom, ali je važno da nije zastala. Procene su da je od prošlog pojavljivanja u javnosti opet izgubila bar 10 kilograma!

"Počela sam da jako brinem još u junu 2020. godine, kad mi je šećer skočio skoro na 30. Tada sam primetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje", ispričala je svojevremeno pevačica.

bojana stamenov 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Najgore je bilo što se i njeno ponašanje tada promenilo, kaže da je bila agresivna i praskala na sve. Zbog svih tih tegoba je odlučila da ode na operaciju želuca, a za to je trebalo da skine bar deset odsto težine. A počela je, od neverovatnih 185 kilograma.

Tada je započela novi režim ishrane i treninga. Najvažnije u njenoj dijeti je što je stalno bila sita, ali se pazi na namirnice i trenira pet-šest puta nedeljno. Ne krije da je gurman, a sad joj je ishrana zasnovana na mesu, salatama i voću.

bojana stamenov 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Testa su joj zabranjena, nije dozvoljeno da jede proteine i ugljene hidrate u istom obroku. Hlebu je morala da kaže "zbogom", a sve namirnice sa visokim glikemijskim indeksom su na njenoj "crnoj listi". Od namirnica sa ugljenim hidratima dozvoljeni su joj ovsene pahuljice, palenta, grašak i sočivo.

Pogledajte samo koliko se promenila zahvaljujući ovoj dijeti - u galeriji slika!

Instagram/thebojanastamenov Bojana Stamenov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna