Voditeljka Dragana Katić retko govori o svom emotivnom životu. Ponosna je mama dvojice sinova, blizanaca Bobana i Bojana, kojima je čitav život bila veoma posvećena i izvela ih je na pravi put. O svojim vezama nije mnogo govorila u javnosti, ali sada priznaje da je doživela ljubav na prvi pogled i da zbog toga u nju i te kako veruje.

"Apsolutno, jer se desila meni. Iskreno, smatram da se to uvek i dešava na taj prvi pogled, retko kada na drugi. Isto tako, i ljubav do kraja života je priča bez osnove. Sigurno je da ljubav vremenom preraste u poštovanje, ali mi ne zvuči realno da uvek ostaje ista", objasnila je voditeljka za "Grand Online".

dragana katic 3.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana je otkrila još neke detalje o sebi o kojima do sada nije pričala, među kojima je i to da redovno ide u crkvu.

"Vrlo često idem u crkvu, ali najviše kada osetim potrebu. Uglavnom odem kada znam da nije gužva, gde mogu da budem sama sa sobom i da ispričam to zbog čega sam došla. Ipak, kada su veliki praznici u pitanju, onda volim da ispoštujem i liturgiju", iskrena je Dragana, koja je uverena u to da se dobro dobrim vraća.

"To je osnovna teza kojom se vodim u životu i uverila sam se da koliko daš, toliko i dobiješ. Neko na tu interakciju čeka malo duže, neko kraće, ali tvrdim da ta uzajamnost ima smisla", kaže voditeljka.

dragana katic
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana Katić važi za veoma harizmatičnu i uvek veselu i raspoloženu damu, koja veruje u to da je osmeh lekovit.

"I te kako. Kao i lepa reč, i osmeh je dar od Boga. Kada vas neko pogleda i nasmeje se, svima nam se dešava da uzvratimo na isti način. To je, jednostavno, sastavni deo ljudske prirode", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije za 50+

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna