Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a u njihov dom nakon ćerke Leone i sina Simeona stiže još jedna devojčica. Manekenka često na društvenim mrežama piše na temu trudnoće i roditeljstva, a mnogi pratioci upućuju joj komplimente na račun izgleda.

Bojana je sada otkrila da se ni u jednoj od tri trudnoće nije mnogo ugojila, kao i da je glavni razlog to što ne jede brzu i nezdravu hranu.

"Često me pitaju kako se u trudnoćama gojim vrlo malo, u stvari taman onoliko koliko je potrebno, a moj odgovor je - iz prostog razloga jer se bolje i zdravije hranim. Nikada nisam razumela ono u trudnoći 'kilogram slatkiša na dan' i slično. Pre svega ovo je vreme kada baš treba da izbacimo štetne sastojke i prerađevine iz ishrane. Iako u 'regularnom' životu često dajem sebi oduška i dopustim 'džank fud' tu i tamo, u ovom periodu je to zaista vrlo retko", počela je manekenka.

"Problem nije sama hrana, već dodaci u vidu emulgatora, konzervanasa, veštačkih boja i aditiva (mnogi od njih u listi sastojaka počinju slovom E, iako neki od njih nisu štetni većina jeste, a neki opasno štetni po zdravlje), a dokazano je da mnogi utiču na hormone, da su kancerogeni itd. Ne želim ni da razmišljam šta prekomerna količina ovih supstanci radi telu, a još manje šta radi jednom malom telu u nama. Trujemo se svakako na mnoge nevidljive načine, pa je barem na nama da ovo vidljivo i napisano izbegavamo", objasnila je Bojana, a potom navela koju hranu izbegava:

"U ovu grupu hrane spadaju prerađevine, slatkiši, grickalice, razni hlebovi, namazi i slično. A kada radi zdravlja izbacimo većinu ovih štetnih sastojaka, rezultat je ne samo zdraviji život za nas i bebu, već i manja kilaža."

Još fotografija Bojane Barović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bojanabarovic Žena Nikole Rokvića uživa u trudnoći

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna