Pevačica Sanja Vučić prolazila je kroz određene teške trenutke tokom odrastanja kada je, kako je ispričala, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Vršnjaci su je, naime, zadirkivali zato što je imala kilograme viška.

"Zbog debljine. Deca su me zezala jer sam bila debeljuca. To su neke uspomene koje nisu najsjajnije i ne volim da ih se setim. Ipak, u vreme kada smo mi odrastali, vršnjačko nasilje je bilo mnogo blaže nego ovo danas", rekla je pevačica za "Alo".

Danas se, pak, susreće sa negativnim komentarima na račun toga što se nije odrekla svog kruševačkog naglaska.

"Dešava mi se nekada da se prešaltam, jer dosta ljudi mi skreće pažnju na to, ali ja se ne obazirem previše. Ima dosta negativnih reakcija na moj dijalekat, ali to je suludo jer to je bogatstvo našeg jezika i treba ga negovati", iskrena je bila nekadašnja članica grupe "Hurricane", koju je činila sa koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević.

Nedavno je otkriveno da je Sanja ponovo u emotivnoj vezi, te je pevačica odlučila da prizna da je srećna i emotivno ispunjena.

"Nisam želela da otkrivam previše detalja o mom ljubavnom životu, ali sam obelodanila da sam u vezi i da sam srećna", potvrdila je sada Sanja, koja ne krije da je imala ljubavnih promašaja u prošlosti.

"Bilo je toga naravno, da nije bilo, već bih bila udata. Za sada o tome ne razmišljam, ali svakako da bih volela da jednog dana budem nečija žena. Ranije, kada sam zamišljala svoju svadbu, maštala sam o tome da mi pokojni Šaban Šaulič peva. Međutim, sada kad njega više nema, sigurno će ga zameniti Aleksandra Prijović i Nadica Ademov", otkrila je ona za pomenuti medij. 

Još fotografija Sanje Vučić pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ Insatgram Sanja Vučić, Printscreen/ Insatgram sanjalilwolf Sanja Vučić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna