Zdrava ishrana i redovni treninzi brzo su Mariji Šerifović doneli rezultate, a ona je za 20 dana izgubila 7 kilograma. Iako priznaje da joj nije uvek lako, pevačica uspeva da istraje, a motivaciju joj daje to što se oseća bolje nego ikad.

"Ide dobro, počinju lagano stvari da mi visuckaju. Dobro se osećam", rekla je za "Grand Online" sa osmehom Marija, koja će, po svemu sudeći, uskoro morati da kupuje novu garderobu, manjeg konfekcijskog broja.

marija serifovic zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Zajedno sa kolegama iz žirija "Zvezda Granda" danas je počela da snima emisije drugog kruga.

"Veoma je zanimljivo, evo danas počinje drugi krug, pa ćemo videti. Mada smo imali jako malo vremena od prvog do drugog kruga da ih spremimo, tako da mislim da će oni najveći teret da pretrpe u ovom drugom krugu, ali videćemo, nadamo se najboljem", iskrena je bila pevačica, koja je poznata po tome što je vrlo iskrena i posvećena u radu sa kandidatima.

"To im je što im je. Mada mislim da me dovoljno dobro poznaju da znaju o kakvom se karakteru radi, pa i mentoru, tako da to što biraju to i dobiju. Znate šta, ja njih ne poznajem dovoljno, nisam ih još sve upoznala, ali onaj ko najviše sluša taj obično i najbolje prođe", zaključila je.

Marija je, inače, nedavno priznala da je pomišljala da odustane od režima ishrane i treninga.

marija serifovic 1
Instagram / Serifovic 

"Samo bih podelila sa vama da mi je danas jako teško, jako sam nervozna i gladna, nenormalna. Danas je onaj dan i ona noć kada se stvar lomi. Da li nastavljam sa ishranom i treninzima, počinje šesta nedelja i preteško mi je. Ubiću se, šta da radim", rekla je Marija pre nekoliko dana u video snimku na Instagramu, ali je ipak odlučila da istraje u svojoj nameri da joj to postane način života.

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna