Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a manekenka je na početku trudnoće otkrila da se bori sa mučninama.

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim", počela je Bojana svoje obraćanje na društvenim mrežama.

"U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem. Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom, i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi", poručila je manekenka koja je sada objavila lepu vest - da je period mučnina prošao.

"Ulazak u 6.mesec i uživanje u još podnošljivoj veličini stomaka. Iako mnogi misle da je prvi deo najlakši, mame znaju šta je zlatno drugo tromesečje koje je stvarno najlepše jer se izađe iz mučnina i nesigurnog početka trudnoće, a još uvek se mogu vezati pertle samostalno, ako da ovaj moj period je definitivno obeležen u znaku akcije na svakom polju", poručila je Bojana i pokazala kako uživa u šetnji.

Podsetimo, Nikola i Bojana imaju ćerku Leonu (6) i sina Simeona (3).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna