Prelepe vesti da stiže još jedna beba oduševile su sve članove porodice. Nikola Rokvić i Bojana Barović istakli su da im je najvažnije da beba bude zdrava, a jako su se obradovali kad su saznali kog je pola njihovo treće dete.

"Najvažnija vest, da nam stiže zdrava beba, je stigla! A naše uzbuđenje oko otkrivanja pola se nije dalo sakriti. Šta vi mislite, ko nam stiže?", upitala je euforično trudna Bojana kad je videla rezultate, a sada i otkrila da stiže devojčica.

"Većina vas je pogodila pol, a mi samo možemo reći da smo presrećni", napisala je Bojana uz video snimak na kom se vidi kako iz "protivpožarnog aparata" izlazi roze boja.

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju devojčicu
Instagram/Bojana Barović 

Lepa manekenka suočava se za većim problema koje sa sobom nosi blagosloveno stanje.

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.

To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time", otkrila je Bojana.

I Nikolin rođeni brat Marko iščekuje rođenje ćerke.

"Kakvo iznenađenje, jer želja je ispunjena! Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima", otkrila je Markova supruga Sara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna