Ni to što je danska kraljica Margareta oduzela titule svojim unucima, nije skrenulo pažnju sa britanske kraljevske porodice. Zategnuti odnosi ponovo su se pogoršali od kako je kraljica Elizabeta sahranjena, odnosno od trenutka kada kralj Čarls nije dozvolio Hariju da dovede Megan Markl u Balmoral.

"Čarls je rekao Hariju da nije ispravno ili prikladno da Megan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kejt ne ide i da bi se trebali zaista ograničiti na najužu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla",  otkrio je nepoznati izvor za britanske medije.

Nisu vredele ni suze koje je Megan Markl pustila na sahrani, porodica nije mogla da joj oprosti reči koje je izgovorila Opri Vinfri u bombastičnom intervjuu.

O tome kakvi su ziasta odnosi među članovima britanske kraljevske porodice svedoče i oni koji se nalazili u njihovom okruženju. Kejti Nikol, ekspert za britansku kraljevsku porodicu objavila je nedavno svoju novu knjigu pod nazivom "The New Royals" u kojem je otkrila nadimak Megan Markl koji joj je dodelio kralj Čarls III.

Novi britanski monarh svoju snaju nazvao je "Tungsten" zbog, kako se navodi, njene čvrstine i otpornosti, a radi se o hemijskom elementu koji se još naziva volfram. Čarls je svoju snaju tako zvao dok je sa Harijem živela u palati, a nije poznato da li je svoje mišljenje promenio.

Megan nije imala toliko sreće kada su pitanju članovi osoblja sa dvora. Naime, Valentin Lou, koji je napisao "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", tvrdi da su vojvotkinju od Saseksa oni koji su za nju radili zvali "narcisoidni sociopata".

Pogledajte još fotografija Megan Markl u galeriji ispod.

Profimedia Megan i Kejt na proslavi platinastog jubileja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna