Sahrana kraljice Elizabete Druge je najveća sahrana u istoriji Velike Britanije. Spektakularnu ceremoniju prate milioni, a sve oči uprte su u članove kraljevske porodice. Analizira se svaki detalj: od toga kako su se obukli, preko ponašanja. Svi se drže hrabro, ali Megan Markl nije uspela da sakrije emocije, dok je gledala kako kovčeg kraljice Elizabete Druge iznose iz Vestminsterske opatije.

Pokazivanje emocija u javnosti nije svojestveno članovima britanske kraljevske porodice, a ni sama kraljica Elizabeta to nikada nije činila, međutim Megan je uvek prkosila stogim pravilima britanske monarhije. 

Suze Megan Markl izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da supruga princa Harija ponovo pronašla način da pažnju skrene na sebe, dok ima i onih koji je brane i njene emocije vide kao iskrene.

Megan Markl plakala na sahrani kraljice Elizabete
Profimedia 

Megan se na sahrani kraljice Elizabete pojavila u crnoj haljini i salonkama, sa šeširom na glavi, a njene biserne minđuše su privukle najviše pažnje. Supruga princa Harija ih je dobila na poklon od kraljice Elizabete prilikom dolaska u kraljevsku porodicu.

Pogledajte još fotografija sa sahrane u galeriji ispod.

Profimedia Sahrana kraljice Elizabete II

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna