Jelena Jevremović otišla je na konsultaciju povodom estetske korekcije grudi i ne sluteći da će joj pronaći promene na levoj dojci. Hitno je operisana, a danas se oseća dobro. Ipak, ovo iskustvo je potpuno promenilo, i navelo je da drugačije gleda na život. Ispričala je da se 2017. godine borila sa dosta stresa, što se odrazilo i na njeno zdravlje.

"Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala – od smrti oca, pa još nekih drugih stvari...", ispričala je ćerka Mikija Jevremovića nedavno u emisiji RTS Ordinacija.

"Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada - od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora", objasnila je Jelena i otkrila da je ona pola godine imala povišenu temperaturu.

Jelena Jevremović o operaciji tumora na dojci
Youtube/Printscreen/ Ko vam dade termin 

"Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv... Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim", rekla je Jevremovićeva koja je nakon operacija na Instagramu apelovala na devojke i žene da idi na redovne kontrole.

"Nakon skoro 6 sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe... Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala... Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo!", napisala je Jelena tada.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna