Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić upoznali su se 2010. godine na Filipinima, u rijalitiju "Survivor", u kojem su zajedno učestvovali i gde su i otpočeli ljubavnu vezu. Međutim, tada nisu ni slutili da će njihova romansa prerasti u brak, a o zajedničkom životu nisu ni razmišljali.

"Još je rano. Tek smo mesec dana u vezi", rekao je Rokvić tada za magazin "Story", a Bojana se nadovezala:

"O takvim stvarima niti pričamo, niti razmišljamo na tu temu. Za desetak dana putujem za Ameriku, a Nikola ide za Kanadu, tako da se određeno vreme uopšte nećemo videti."

Nikola Rokvić i Bojana Barović
ATA / Antonio Ahel 

Neposredno pre nego što je na Filipinima upoznao sadašnju suprugu, Nikola je raskinuo vezu sa bivšom devojkom Unom Ćuk, bankarskom službenicom iz Beograda. Kako su tada prenosili mediji, pevač je i nakon što je otpočeo vezu sa Bojanom zajedničke fotografije sa Unom i dalje čuvao na svom Fejsbuk profilu.

Kako je tada ispričao u prvom zajedničkom intervjuu koji su on i Bojana Barović dali za gorepomenuti magazin, sa Unom nije ostao u kontaktu, ali su se rastali u prijateljskim odnosima.

"Nisam, ali ispričamo se uvek kada se slučajno sretnemo. Trudim se da sa bivšim devojkama ostanem u korektnim odnosima, ali prijateljstvo posle veze za mene je nemoguće. Uvek neko ostane povređen", iskren je tada bio popularni pevač.

Rokvić je u javnosti važio za velikog zavodnika, međutim Bojana se nije obazirala na ovaj epitet koji mu je dodeljen.

"Mediji su ga predstavili kao švalerčinu, tako da je čitavo moje i njegovo okruženje otpočetka bilo začuđeno razvojem situacije između nas. Meni to, međutim, nije bitno zato što mi je dopustio da ga upoznam onakvog kakav jeste i nisam se prevarila u proceni", rekla je manekenka, koja je od Nikole starija dve godine.

Šest godina nakon upoznavanja i početka veze Bojana i Nikola su se venčali, potom su dobili dvoje dece, a sada očekuju i treće. I Nikolina bivša devojka ostvarila se kao majka, a sudeći po fotografijama na njenim profilima na društvenim mrežama Una je mama jednog sedmogodišnjeg dečaka.

Nikola Rokvić je sa Bojanom Barović u avgustu 2016. dobio ćerku Leonu, a u februaru 2019. rodio im se sin Simeon. Pre nekoliko meseci objavili su da čekaju treće dete, a u njihov dom stiže još jedna devojčica.

"Mi Rokvići ne gubimo vreme. Uvek je kuća puna dece, uvek je vika i dreka! Trudim se da pomognem Bojani onoliko koliko mogu jer joj je treća trudnoća malo napornija. Porodica je osnova svega i to je ono što treba uvek da čuvamo i negujemo. Nikada ne treba da dozvolimo da se porodica razjedini, treba da budemo svi za jednog, a jedan za sve", rekao je nedavno pevač za emisiju "Premijera".

Još fotografija Nikole Rokvića i Bojane Barović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna