Džordž, Šarlot i Luis juče su zajedno sa roditeljima, stigli na prvi čas u novoj školi "Lambrok“ , u Berkširu. Tu se porodica preselila kako bi bila bliže kraljici Elizabeti čije zdravstveno stanje se pogoršalo. Deca Vilijama i Kejt nisu skidala osmeh sa lica i jedva su čekali da sednu u đačke klupe, a posebno najmlađi princ Luis.

Ovo je prvi put da naslednici Vilijama i Kejt pohađaju istu školu. Zanimljivo je da se u njoj učenici raspoređuju prema spobnostima, a ne prema uzrastu, časovi traju traju 35 minuta, a na raspolaganju su im časovi filmskog stvaralaštva i kulinarstva, kao i nova zgrada za dizajn i tehnologiju sa umetničkim ateljeom, naučnim laboratorijama i računarskim centrom.

Prinčevi Džordž i Luis bili su, tradicionalno u kratkim pantalonicama i košuljama, dok je princeza Šarlot za prvi dan škole nosila pavu haljinu.

Vojvotkinja Kejt i ovoga puta je pobrala sve komplimente za stajling. Ponela je haljinu brenda "Rixo" čija je cena tačno 245 funti,  a kombinovala ju je uz salonke od prevrnute kože u braon boji.

Profimedia Kejt i Vilijam snimljeni kako vode decu u školu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna