Jelena Karleuša već godinama 7. septembra priređuju glamurozne proslave za rođendan svojih mezimica Atine i Nike. Spektakularna proslava ni ove godine nije izostala. Ponosna mama je za četrnaesti, odnosno trinaesti rođendan, budući da su ćerke na svet došle istog datuma, ali sa godinu dana razmaka, priredila pravo uživanje.

Ovaj važan datum proveli su u Beču u društvu Jelenine tetke Danijele, kao i najboljeg prijatelja i dugogodišnjeg saradnika Zorana Birtaševića.

Vesela družina je obilazila grad, uživala u šopingu, i uživala u večeri u ekskluzivnom japanskom restoranu. Slavljenice su nosile prelepe crne haljine, a Jelena je zablistala u dučkoj beloj haljini sa perjem i kosom pokupljenom u punđu.

Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan
Instagram/Jelena Karleuša 

Muzička zvezda je jednom prilikom ispričala da je zabrinjava problematično razdoblje koje im predstoji.

"Slave rođendan isti dan, tako da me očekuje horda tinejdžerki, u stvari one nisu tinejdžerke nego rane pubertetlije koje... Pubertet je šou program, ja samo da preživim taj pubertet", rekla je ona kroz osme i istakla da su Nika i Atina veoma skromne devojčice.

Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan
Instagram/Jelena Karleuša 

"Mogu da kažem da se klinci mnogo bolje zabavljaju nego što se mi zabavljamo. Oni znaju da uživaju i znaju da igraju i pevaju, ali su moja deca jako skromna", rekla je Jelena za medije svojevremeno.

Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan
Instagram/Jelena Karleuša 

Pogledajte kako je Jelena blistala na rođendanu svojih naslednica.

Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna