Britanska porodica uživa veliku popularnost. Svaki korak članova se budno prati, a mnogi dečaci i devojčice obožavaju naslednike monarhije. Tako je jedna šestogodišnja devojčica poželela da specijalan gost na njenom rođendanu bude najstariji sin Kejt i Vilijama.

Ona je adresirala pismo na palatu u kom je pozvala princa Džordža na slavlje. Mama Kejt nije želela da razočara devojčicu te joj je na poziv odgovorila, iako na dnevnoj vazi dobijaju mnogo pisama obožavatelja. O raspletu događaja javnost je obavestila majka devojčice koja je istakla da će pismo čuvati za uspomenu. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža zamolili su me da ti zahvalim na pismu u kom si pozvala princa Džordža na svoj 6. rođendan. Žao mi je što si toliko čekala na odgovor. Njeno kraljevsko visočanstvo ti je veoma zahvalno na divnoj pozivnici. Nakon što smo sagledali sve mogućnosti, nažalost, s velikim žaljenjem moramo da odbijemo poziv. Vojvoda i vojvotkinja su jako dirnuiti što si se potrudila da pišeš Džordžu.To je bilo vrlo pažljivo od tebe. Šalju ti zahvalnost i nadaju se da si uživala u rođendanu", pisalo je u pismo koje su objavili britanski mediji.

Kraljevska deca se vaspitavaju prema posebnim pravilima.

  • U ranom dobu uče da treba ceniti rad
  • Za vreme večere, deca sede zajedno sa odraslima, uprkos pređašnjoj tradiciji
  • Obrazovanje je na prvom mestu
  • Svako ima prava da iskaže svoje misli i osećanja slobodno
  • Bavljenje sportom je obavezno
  • Fizičko kažnjavanje je isključeno

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna