Megan Markl uspela je da uzdrma britansku monarhiju, ali određeni deo javnosti smatra da ona jednostavno nema šta da ponudi. Nekadašnja glumica je pokrenula podkast "Archetypes", a prva epizoda nije prošla slavno. Gošča joj je bila njena prijateljica, teniserka Serene Vilijams,a govorile su o brojnim predrasudama i stereotipima.

Supruga princa Harija podkast je započela anegdotom iz detinjstva koju ju već nekoliko puta ispričala. Govorila je o besu koji je kao 11-godišnjakinja osetila kada je videla reklamu za deterdžent za pranje posuđa koja se obraćala isključivo ženama. To ju je toliko pogodilo da godinama nije mogla da izbaci iz glave kakav je položaj žena. Na kraju je pisala pisma tadašnjoj prvoj dami Hilari Klinton.

Dan nakon objave prve epizode podcast se našao na meti kritičari koji misle kako se vojvotkinja nije snašla u novoj ulozi i da previše sebe ističe u prvi plan.

"Podkast je parada banalnosti, apsurda i samoveličajućih kalifornijskih floskula. Tiha muzika i isprazni razgovor čine da se osećate kao da ste bili zaključani u sobi za opuštanje u spa centru s neobično samoživim instruktorom joge", napisao je Džejms Mariot iz "Tajmsa".

"Podkast je intervju s ovom inspirativnom sportstkinjom samo po imenu. Ako ostatak sezone bude imalo sličan premijeri, ono što ćemo stvarno slušati iz nedelje u nedelju je kako Megan intervjuiše samu sebe",  rekla je Celia Valden iz "Daily Telegrapha.

"Ona bi i dalje bila glumica s D liste da se nije udala za princa. Ona se upoređuje sa Serenom Vilijams i Marajom Keri, ženama koje su se sjajno snašle i prebrodile teško detinjstvo. Ona se samo udala za princa i potrošila 'brdo' love", kritikovala ju je Angela Levin iz "Maila Online".

"Prva gošća je Serena Vilijam, ali mnogi će biti razočarani jer je podkast zapravo o Megan, jer je teniserki bilo potrebno 11 minuta da dođe do reči. Neverovatno je da je za snimanje epizode bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata i samu Megan", napisao je "The Spectator".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna