Pevačica Ivana Pavković porodila se u petak, 2. septembra, i na svet donela blizance, a danas je došao trenutak da dečake konačno odvede kući. Po Ivanu, Vojina i Vuka u porodilište su došli ponosni tata, pevač Petar Mitić, i stariji sin Vujadin.

"Sve je prošlo u najboljem redu, ostali smo par dana duže, malo da ih isprate pošto su blizanci, ali hvala Bogu sve je u redu. Bebice su mirne i velike, tako da - fino sam ja to izgurala", sa osmehom je rekla pevačica za "Blic" kada je napustila bolnicu.

Ponosna mama razlikuje Vojina i Vuka, dok je Petru i Vujadinu preko video poziva to bio problem, pa je Ivana našla rešenje koje će u početku primenjivati u porodičnom domu.

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

"Razlikujem ih, jedan dan su isti, jedan dan se razlikuju, ali ja već tačno znam ko je ko. Ali Vujadin i Petar kad god smo se čuli preko video poziva pitaju 'a ovo je beše ovaj?'. Tako da je mama obezbedila narukvice da ih razlikujemo po kući za prvo vreme", otkrila je pevačica, koja ni u jednom trenutku nije imala bojazan oko toga kako će Vujadin prihvatiti braću.

"Ne plašim se uopšte, zaista, Vujadin je divan i toliko se raduje i toliko ih je čekao, tako da sam baš srećna i jedva čekam da dođemo kući i da konačno budemo svi zajedno. Jako sam srećna što sam majka tri sina, to nekako baš zvuči moćno. Srećna sam i emotivna i uzbuđena", ispričala je ona.

Ivani i Petru za sada će oko troje dece pomagati bake, ali u budućnosti planiraju da unajme i dadilju.

"Tu su bake, obe bake su tu. Ali u narednom periodu ćemo svakako morati da nađemo neku dadilju koja će nam pomagati, kad ja budem počela da radim. Ali sada, za prvo vreme, ne razmišljamo o tome, idemo kući da uživamo. Vujadin je sad dobio svoju sobu, oni imaju svoju, nema guranja, nema brige zbog toga. Jer Vujadin je sada predškolac, sledeće godine kreće u školu, tako da treba da ima svoju sobicu", rekla je pevačica, koja je na kraju uporedila prvu i drugu trudnoću i porođaj.

Ivana Pavković i Petar Mitić čekaju blizance
ATA / Antonio Ahel 

"Porođaj se ni po čemu nije razlikovao od prethodnog, čak mi je ova trudnoća do nekog momenta bila lakša. Pred kraj mi je bilo teško jer su zaista bile velike bebe, hvala Bogu. Izgurali smo fino, ušli smo u deveti mesec. Jedino mi je kraj trudnoće bio teži, a inače porođaj i sve ostalo je bilo isto i zaista mi je jedno lepo iskustvo", zaključila je Ivana, koja se potom sa suprugom i sinovima radosno uputila ka porodičnom domu.

Još fotografija Ivane Pavković i Petra Mitića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna