"Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski, ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak." Ovim rečima opisuje Vanja Milačić svoju vezu sa Božom Prelevićem, s kojim je je srećna više od 15 godina.  

Lepa glumica je pre ljubavi s advokatom bila u braku s rediteljem Jagošem Markovićem, a od njega se razvela 2006. godine. Kako je tada rekla, razvod je teško podnela, jer je Jagoš bio njena dotadašnja najveća ljubav. 

Boža je 18 godina stariji od nje, ali to nije prepreka za srećnu zajednicu u kojoj su im se rodili ćerka Ksenija i sin Lazar. Ipak, od venčanja nema ništa!

"Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski, ni crkveno", kazala je Vanja u jednom intervjuu.

Za poznatog beogradskog advokata kaže da je on njoj, i bez venčanja, "prijatelj, partner, dom, ljubav i muž".

Srećan život je pravi blagoslov posle teškog detinjstva o kojem Vanja govori samo povremeno.

vanja milacic 3.jpg
Instagram / vanjamilacic 

"Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim", kazala je jednom prilikom u emisiji "Exkluziv".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna