Glumački par Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski od juče je zvanično i bračni. Dvoje mladih glumaca zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav najpre u crkvi, a potom je u jednom beogradskom hotelu organizovano građansko venčanje i svadbeno slavlje.

Svadbi je prisustvovao veliki broj njihovih kolega, a među njima su bili Ivana Dudić, Ljubinka Klarić, Kristina Savić, Isidora Simijonović, Matea Milosavljević, Slaven Došlo, Stevan Piale, Milorad Damjanović i mnogi drugi.

Nekoliko stotina zvanica do kasno u noć provodilo se uz muziku, a i mladenci i gosti sve vreme su igrali i pevali.

Ivan Zablaćanski je sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog, koji je 2008. godine nastradao u saobraćajnoj nesreći, a nakon očeve smrti krenuo je njegovim stopama i uspešno gradi svoj glumački put.

Vezu sa koleginicom Jelenom Puzić godinama nije javno eksponirao, te se za njihovu ljubav saznalo tek 2019. godine kada su zajedno igrali u seriji "Crveni mesec", iako su tada već godinama bili u vezi.

Ivan Zablaćanski i Jelena Puzić
Instagram/slavendoslo 

Nakon "Crvenog meseca", Jelena i Ivan nedavno su zajedno igrali u još jednom projektu, a u pitanju je serija "Kolo sreće". Kako su svojevremeno istakli, vole da rade zajedno i često se konsultuju kada je reč o poslu.

"Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom!", rekao je za "Informer" Ivan nakon što je završeno snimanje "Crvenog meseca", a Jelena je tada dodala:

"'Crveni mesec' je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše."

Još fotografija sa venčanja Jelene i Ivana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/slavendoslo, Instagram/dudicivana Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna