Priča o razvoduSilvestera Stalonea dobija novi zaokret. Pošto je objavljena vest da je Dženifer Flejvin Stalone podnela zahtev prošle nedelje, raširile su se glasine kako je rasprava počela zbog psa.

Navodno, popularni Roki i njegova supruga su se sukobili oko držanja rotvajlera u domu, a glumac je insistirao da je njegova glavna uloga da štiti porodicu. Nasuprot tome, Dženifer je smatrala da je pas samo problem, jer oni redovno putuju s jedne strane Amerike na drugu.

Holivudska zvezda ima kuću u Los Anđelesu, ali i u Palm Biču, a često nije ni u jednom ni u drugom domu, zbog snimanja.

"Sve to nije tačno, ne mislite valjda da je pas razlog našeg neslaganja", izjavio je Silvester Stalone za TMZ.

"Ja ću Dženifer uvek voleti, ona je divna žena. Ona je najbolje ljudsko biće koje sam ikad sreo", kazao je glumac. "Veoma je poštujem, samo smo nas dvoje krenuli u različitim pravcima."

silvester stalone roki i zena dzenifer 0716451096.jpg
Profimedia 

Roki i Dženifer su u braku već 25 godina i imaju tri ćerke. Priča o razvodu je počela u jednom salonu za tetovažu odakle je procurio snimak kako Stalone menja crtež žene na bicepsu slikom svog psa iz filma "Roki". Prvi demanti stigao je od njegove predstavnice za štampu koja je tvrdila kako je sve samo nesrećan splet okolnosti.

Navodno je ideja bila da se samo lik Dženifer osveži, pa je "sve krenulo naopako" i jedini izlaz je bio da se naslika pas.

Ipak, vest da je Rokijeva žena podnela zahtev za razvod braka potkrepljena je i dokumentom u kojem se navodi kako on već "rasipa zajedničku bračnu imovinu" pa se traži od suda da se u tome spreči. Ona želi da ostane u kući u Palm Biču, čija se vrednost procenjuje na 35 miliona dolara.

silvester stalone kuca palm bic 0716435938.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna