Nikolina Pišek je odlučila da se vrati svom nekadašnjem poslu. Posle smrti muža Vidoja Ristovića, voditeljka se suočila sa velikim finansijskim problemima. Ona i pokojni suprug su bili podigli po 400.000 evra kredita, jer su planirali zajednički život u Hrvatskoj.

Sada je na njoj i briga o ćerkici Uni Sofiji, pa joj je važno da dobro zarađuje i uredi život između Beograda i Zagreba. Upravo to će joj poći za rukom zahvaljujući novom projektu u kojem će biti angažovana.

nikolina pisek
Instagram / nikolina_pisek 

"Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život.

Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe", otkrila je Nikolina o voditeljskom poslu koji je čeka.

Prema navodima u medijima, mesečni honorar će iznositi 3.000 evra. Emisija će će snimati u studiju u Beogradu, gde će voditeljki biti obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte na letu iz Zagreba.

nikolina pisek 1.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Njene prethodne emisije su bile "Glamur kafe", "Špica", "Operacija trijumf", "Farma", "Red karpet lajt" i "In magazin".

Godine 2012. preselila se u Beograd jer je dobila angažman na TV Prva, a naredne 2013. udala se za Vidoja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna