Dženifer Lopez i Ben Aflek su započeli svoju novu bajku nedavnim venčanjem, ali ne gaje baš svi velike nade da će taj brak izdržati test vremena.

Među onima koji sumnjaju u dugovečnost ove ljubavi je i Ojani Noa, prvi muž Dženifer Lopez. "Želim sve najlepše njoj i Benu, ali nisam ubeđen da će brak trajati", izjavio je Noa za Dejli Miror.

"Mislim da je ona neko ko će se udavati sedam ili osam puta. Ne mogu da je zamislim kako se smiruje kraj jedne osobe. Ona sebe stalno gura u profesionalnom životu, zato i ima karijeru dugu tri decenije. Ali ona stalno ide dalje i u privatnom životu", objašnjava Noa.

dzenifer lopez ojani noa
Profimedia 

On je bio sa Dženi u braku samo godinu dana, u periodu između 1997. i 1998. godine, a onda se ona ponovo udala 2001. godine, za Krisa Džada. Taj brak je trajao dve godine.

Za pevača Marka Antonija, udala se 2004. godine i taj brak je bio najduži - trajao je deset godina. Sa njim je dobila i blizance - Eme i Maksa.

dzenifer lopez mark entoni
Profimedia 

Ben je, tako, muž broj 4. "Ja sam bio broj 1 i kazala mi je da sam ljubav njenog života", priseća se Noa. "Ležali smo u krevetu prve bračne noći i tada mi je rekla da ćemo ostati zauvek zajedno."

Kad je prestala da bude "Džen" i postala "Džej Lo", počela je da zarađuje milione. "Toliko ljudi je bilo oko nje, svi su želeli da zarade. Kad bih je pozvao telefonom, javila bi se njena pomoćnica i kazala - Izvinite, ne može da se javi", priča Noa.

dzenifer lopez ojani noa
Profimedia 

"Želeli smo decu, pričali o potomstvu, a onda mi je rekla da ne može da rodi jer bi joj to pokvarilo karijeru. Ceo naš život je postao jedna laž."

Četiri godine posle razvoda od Noe, Dženifer je počela da se zabavlja sa Aflekom, ali je ta ljubav naglo prekinuta. Sada se obnovila posle pauze od skoro 20 godina, a kako uživaju, pogledajte u galerij slika!

Profimedia Konačno zajedno

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna