Producent Aleksa Balašević, sin legendarnog Đorđa Balaševića i njegova supruga Nikolina postali su roditelji. Ćerka Vera je u porodicu unela veliku radost, a lepu vest je prvi objavio ponosni otac.

"Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla nam je na svet Vera Balašević", napisao je Aleksa i svima se zahvalio na čestitkama. Danas je objavio i prvu Verinu fotografiju, a reči koje je napisao su dokaz da je njegov život sada dobio potpuno novi smisao. 

"Vera Balašević, dete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spasava, Vera koja nas čini nepobedivim. 22.08.2022", napisao je Aleksa i objavio prelepu sliku sa tek rođenom ćerkom.


"Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najlepši dolazak na ovaj svet", dodao je novopečeni tata.

Aleksa je iskreno govorio o tome koliko je supruga Nikolina promenila njegov život. Veliki ljubav krunisali su venčanjem u Hramu Svetog Save. 

"Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame", pričao je Aleksa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna