Kada bi se sve ono što je Džoan Kolins doživela prenelo na filmsko platno i male ekrane, nadmašilo bi čuvenu "Dinastiju" u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga. Glumica je poznata po bogatoj karijeri, burnom ljubavnom životu, smelim izjavama i neverovatom izgledu. Napunila je 89. godina, a izgleda i oseća se sjajno.

"Ljudi me zovu 'starijom ženom' još otkada sam imala 38. Mislim da nisu bitne godine, već kako se osećate, oblačite i ponašate", rekla je glumica i istakla da se ona već dugo oseća kao da je u četrdesetim. Putuje, glumi, ide na događaje i uživa u životu punim plućima.. 

Džoan koja će za devet meseci napuniti 90 godina kaže da je srećna i ispunjena na svim poljima. Ljubav je pronašla 2002. godine kada se udala peti put za 33 mlađeg menadžera Pirsija Gibsona.

"On se zaista brine o svemu. Presrećna sam što ga imam. Brine o mojoj deci, o našim financijama i sve ima pod kontrolom. To je velika ljubav, odličan brak",  opisala je  svog 57-godišnjeg supruga.

Inače, legendarna glumica. tvrdi da je tajna njene mladolikosti to što je jako disciplonovana.

"Nikada se ne prejedam. Jedem samo polovinu onoga što mi je na tanjiru, ali zato ne uskraćujem sebi ništa. Popijem i malo vina, pojedem dezert, tost, zasladim kafu. Imam i malo sreće, Trudim se da sam uvek dovoljno naspavana i uvek koristim hidrantnu kremu, kremu sa zaštitnim faktorom i noćnu kremu", ispričala je ona svojevremno.

Pogledajte još fotografija Džoan Kolins u galeriji ispod.

Profimedia Džoan Kolins na pragu 90. godine izgleda besprekorno

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna