Producent Aleksa Balašević, sin legendarnog Đorđa Balaševića, dobio je ćerku. Lepe vesti je prvi objavio novopečeni tata i otkrio koje ime su odabrali za ćerku.

"Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla nam je na svet Vera Balašević", napisao je Aleksa i svima se zahvalio na čestitkama.

 Za poreklo ženskog imena Vera postoji čak tri različita tumačenja. Veruje se da je, na prvom mestu staro hrišćansko nasleđe, te da je za lično ime uzeta jedna od hrišćanskih vrlina.

Ime Vera se može prevesti kao "ona koja veruje", "ona koja je verujuća" ili sa latinskog "ona koja je istinita".

Aleksa i Nikolina venčali su se nedavno u Hramu Svetog Save. Producent i autor filma "Megdan" je istakao da mu se život potpuno promenio otkako je upoznao Nikolinu.

"Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje", ispričao je jednom za "Hello".

"Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu.

Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame", pričao je Aleksa.

Pogledajte fotografije sa putovanja na koje su Aleksa i Nikolina otišli pre nego što su postali roditelji.

Instagram / balasevicaleksa Beba na putu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna