Pevač Vladan Savić nakon razvoda je ostao u dobrim odnosima sa suprugom Jovanom Jocić, pre svega zbog  zajedničke ćerke Anđelije.

"Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka", rekao je pevač za "Blic" odmah nakon rastanka. 

Jovana je nakon razvoda uplovila u novu romansu, dok Vladan nije nove devojke predstavljao javnosti. Ipak, nije krio da nije lako krenuti dalje nakon kraha ljubavi, ali da je sreća deteta uvek na prvom mestu,

"Teško je ishendlovati, ali dešava se, pa nije smak sveta. Kada je najteže treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate! Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro za vas, a ni za vašeg bivšeg partnera, ni za dete, ni za vaše porodice. Spustite loptu i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe", rekao je za Hello! pevač, a sada naglasio da se nikada ne bi pomiro sa Jovanom.

"Nikada! Da ne bude ono: 'Nikad ne reci nikad!', ali u ovom slučaju stvarno. Nikad ne bih pristao na pomirenje. Zauvek smo završili. U dobrim smo odnosima, ali je zauvek završeno", rekao je u emisiji "Kontra šou" Vladan.

Vladan Savić razvod
Instagram/Jovana Jocic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna