Jelena Karleuša i Duško Tošić su, izgleda, spremni da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Pevačica jeste objavila da se razvode, ali je sada naglasila i da njihov brak nije gotov. I dok su svi zbunjeni, i pitaju se da li to znači da su rešili da probaju još jednom ili nisu još zvanično potpisali razvod, da se prisetimo kako je njihova turbulentna ljubav otpočela.

"Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču",  ispričala je svojevremeno pevačica i istakla da je fudbaler maštao o njoj još dok je imao 16 godina.

"Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja — rekla je jednom Jelena. — Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča", kazala je Jelena koja se prvi put s Duškom poljubila u automobilu.

"Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene", ispričala je pevačica.

Venčali su se na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu. Jelena je bila trudna, a Duško nije skrivao koliko je ludo zaljubljen.

Hoće li Jelena i Duško uspeti da odole još jednom izazovu ili je na njihovu ljubav stavljena tačka, ostaje nam da vidimo.

Neke od njihovih  retkih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna