Iako njen posao podrazumeva boravak u noćnim klubovima, gde je alkohol uobičajena pojava, Tanja Savić u širokom luku zaobilazi ova pića.

Kako je ispričala, nerado se seća proslave svog 18. rođendana, kada je prvi put probala alkohol. Iskustvo je bilo takvo da je odlučila da to više ne ponavlja.

"Sećam se svog 18. rođendana. On nije bio kao sva punoletstva mojih drugara. Ja sam radila tad u Bosni, tako da sam ga sa svojim bendom proslavila. Tada sam prvi put probala alkohol. Stvarno! Možda sam malo preterala tad, pa mi se zgadio alkohol za ceo život. Čim sam popila jednu čašu, ja sam se napila! I tako čaša za čašom... Nikakva sam bila, stvarno. Ubila sam se kao majka. Nikako to nije za mene. Ja alkohol sada ne podnosim. Bolela me je glava i povraćala sam. Izveli su me ispred da uhvatim vazduh i dođem sebi. Rastajala sam se od duše. Govorila sam da više nikada neću da omirišem piće, a ne da popijem. Išla sam u crkvu da se zakunem da se više nikad neću tako opijati", ispričala je sada pevačica za "Republiku".

Tanja Savić se zaklela u crkvi da neće piti alkohol
Youtube/Printscreen/HappyTV 

Tanja Savić je veći deo ovog leta provela radno, a kako je nedavno rekla, uskoro ide na odmor sa sinovima Maksimom i Đorđem.

Iako su joj naslednici pravili društvo dok je nastupala na primorju, pevačica je ispričala da tada gotovo uopšte nije išla na plažu, jer je sve vreme imala zdravstvenih problema.

"Ne pitajte me... Sa infuzijama, svim i svačim, evo, pitajte mog menadžera... (smeh) Mora da se izdrži. Takav je tempo života, radimo noćne smene, ujutru smo isto tako aktivni, zbog dece. Deci je na moru bilo prelepo. Ja sam, možda, samo dva dana provela na plaži, sve ostalo u sobi spavajući i odmarajući, na infuziju išla, po bolnicama i ostalo. Stvarno sam samo po klinikama išla. Lečila se, i tako. Šminka prekrije umor, pa idemo dalje! Idem uskoro u Hurgadu sa decom na odmor", rekla je Tanja nedavno za "Blic".

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private, Youtube/Printscreen/HappyTV Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna