Kada je pre nešto više od mesec dana objavila da se posle 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića, Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu u javnosti.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kada je objavila saopštenje o razvodu, pevačica je za magazin "Story" iskreno odgovorila:

"Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama."

jelena karleusa dusko tosic.jpg
Instagram / karleusastar, Instagram / duskotosic 

Mnogo se spekulisalo i o tome da li je sudski proces razvoda završen, a Jelena je sada potvrdila da ona i fudbaler još uvek nisu zvanično razvedeni.

"Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome", rekla je pevačica, koja danas puni 44 godine.

U braku sa Duškom Jelena je dobila ćerke Atinu i Niku, a sva njena energija sada je usmerena isključivo na njih.

"Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam", rekla je Jelena za pomenuti magazin.

Ćerka Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

Podsetimo, odmah nakon objave o razvodu, Jelena je sa ćerkama otputovala u Tursku na odmor, a nakon toga se vratila nastupima i drugim poslovnim obavezama.

Još fotografija Jelene i Duška iz vremena kada su bili u srećnom braku pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna