Izjava Jelene Karleuše kako ona nije razvedena žena izazvala je pravu buru u medijima, jer je upravo njena objava o razvodu bila osnov za zaključak da je brak sa Duškom Tošićem gotov.

U novoj izjavi za Story, pevačica je istakla da oni nisu zvanično razvedeni. "Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome", rekla je pevačica, koja danas puni 44 godine.

Garderober Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

U nekim medijima je pisalo kako je Duškova rođena sestra Katarina uticala na par da pruži još jednu šansu svom braku.

Jelena deluje dosta odlučno, pa je kazala da njen muž "mora da se nauči pameti", jer ona "nema više godine za gubljenje." Po njenim rečima, "ili-ili" joj je odsad sve u životu i više nema toleranciju.

Upravo zbog nejasne situacije, ekipa Kurira je kontaktirala advokata Duška Tošića. "Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka", izjavio je Nikola Premović.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića
Mondo/Stefan Stojanović/Antonio Ahel/Ata/Yotube/Printscreen/Jelena Karleuša 

"U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite", kazao je advokat Premović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna