Dugo se već šuška o nesuglasicama u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, ali se akteri ove priče nisu oglašavali, sve do sada. 

Jelena Karleuša obratila se javnosti i objavila da su ona i sedam godina mlađi fudbaler definitivno doneli odluku da okončaju brak.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena svoje obraćanje.

Pevačica ne krije da se teško nosi sa ovom situacijom i sa ljubavnim brodolomom.

Jelena i Duško razvod
ATA / Antonio Ahel 

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je ona.

Jelena je dodala da je sva bračna imovina prepisana na njihove ćerke Atinu, koja je rođena 2008. godine, i Niku, koju su dobili godinu dana kasnije, kao i da će starateljstvo nad decom pripasti njoj.

"Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je na kraju Jelena Karleuša.

jelena karleusa sahrana divna.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, poslednjih meseci Jelena i Duško prošli su kroz buran period, nakon što je u domu poznatog para došlo do razmirica na Božić. Fudbaler je za božićnim ručkom navodno ošamario suprugu, a prema pisanju domaćih medija, oboje su posle incidenta saslušani u policijskoj stanici Savski venac, kada je Tošiću izrečena zabrana prilaska Karleuši. Prvo u trajanju od 48 sati, da bi ubrzo bila produžena na trideset dana. 

Još fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića pronaći ćete u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna