Kada se 8. juna 2008. godine Jelena Karleuša zaklela na večnu ljubav fudbaleru Dušku Tošiću, bilo je malo onih koji su im predviđali svetlu budućnost. Jelena koja je iza sebe imala brak s Bojanom Karićem, već je imala status zvezde, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru. Venčanje je bila bajkovito, a Duško je uradio sve kako bi, tada trudna, Jelena bila srećna.

"Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", ispričala je svojevremeno Jelena. Na jednom od retkih snimaka sa njihovog venčanja koje je dostupno javnosti vidi se da je Duško pred Jelenom klečao na kolenima, dok mu je pevala "Zajdi, zajdi".

Duškovo ponašanje na svabi nikoga nije iznenadilo s obzirom na to da je o Jeleni maštao još kao dečak.

"On je bio jako uporan. Prvo sam 'zgrešila' s njim, a onda sam na guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: 'Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda'. Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu - isterivanju pravde",  ispričala je za "Face HD TV" svojevremeno koja je za supruga uvek imala samo reči hvale.

"On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece. To je divna dirljiva priča",  otkrila je Karleuša.

Godine su im donele najveće blago, dve ćerke Niku i Atinu, ali i brojne izazove i velike gubitke - Dušku je preminuo otac, a Jeleni majka Divna. Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznala da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod
ATA Images/ M.M 

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je za Jelena, i otkrila da ćerke vaspitava da poštuju sve ljude podjednako, bez obzira na materijalni status i profesiju.

Iako se činilo da će brak Jelene i Duška uspeti da odoli iskušenjima, pevačica je potvrdila da se razvode.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena svoje obraćanje.

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje", napisala je ona i dodala da je starateljstvo nad decom pripalo njoj.

"Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je na kraju Jelena Karleuša.

Neke od retkih zajedničkih fotografija Jelene i Duška pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna